OM OSS  |  KONTAKTINFO  |  NYHETSARKIV  |  GJESTEBOK                               Stall Holand, 8050 Tverlandet, tlf. 952 30 596, e-post: rebecca@stallholand.no
 
HJEM
FOTOALBUM
KALENDER
Se hele kalenderen
Rideskole

Rideskole

ER DU interessert i kursplass fra januar- juni  2021, send epost på: rebecca@stallholand.no
Dersom du starter etter oppstart, slipper du selvsagt og betale for de timene du ikke er med på. Vi kan desverre ikke flytte eller refundere kurstimer som ikke benyttes. Timer kan heller ikke gies videre til andre.

Rideskole vil si at det blir ridning i hall , ridning på tur , samt stell og teori/praksis i stallen.

 

 

  VI SETTER OPP KURS ETTER ØNSKE - dersom dere er en "gjeng" som vil ri i lag, så kan vi ordne det :)  Dersom det er ledig kapasitet :)         
Eller noe annet du ønsker? Ta kontakt!  NB: Timer som ikke benyttes, kan ikke byttes- og penger refunderes ikke. 

 Ridetimer

Her kan du ri ridetime på ridebane. En time tilsvarer 45 minutter. 400 kr pr. person. Maks 6 elever på banen av gangen. Ridetimene er i hovedsak mandag-torsdag , på de timene som har ledig plass i rideskolen. Men fredag og helg er også mulig om det er ledig kapasitet :D Vi reklamerer for drop-in timer på Stall Holand på FB når dette er mulig.

Helgekurs 

 kl 10-13 , begge dager  - velkommen :) 

På et helgekurs er du her 3 timer x to dager i helga. Det vil si: en og en halv time med teori/stell/klargjøring pr.person (Pr.dag) Og ca 40 min ridning pr.person pr.dag

Kurset passer for nybegynnere, og de som har ridd litt. Fra 6 år og oppover.

Bindene påmelding. Pris 1500 kr pr.person. Plassen er reservert når beløp er betalt. :) Ta med sykkelhjelm om du har det , og ha på hansker .Foresatte kan ikke være med på dette kurset da vi må begrense antall personer pga COVID - 19.

 

Stelle/bli-kjent- kurs for de mellom 4-9år 

8  dager  (17.15-18.15)   -  

På stelle/bli-kjent-kurs er det de yngste hesteinteresserte som står i fokus. I løpet av de åtte ukene blir det stallarbeid, stell av hest, kjøring med hest med vogn og riderunder. Dette er et kurs for de som aldri har holdt på med hest før, eller har holdt litt på med hest. En unik mulighet for de yngste og komme i kontakt med hester på. Pris:2500 Kr  pr. pers, betales ved påmelding :) 

Forrytter

Stall Holand trenger forryttere til noen av sine hester. Som forrytter er du "hesteeier" for en dag (eller fler) . Du steller hesten , tar den på tur eller kan delta på treninger etter avtale med Stall Holand.

Å ha hest "på for" er neste steg på veien mot å ta mer ansvar i forhold til å ha hest .

Man betaler en sum i mnd - for denne summen "eier" man hesten en eller flere dager i uka.

1 dag i uka koster 800kr i mnd, 2 dager i uka koster 1000 kr i mnd. Det er kun de vi mener er kvalifisert til dette som får ha  hester på for - og vi følger dem opp i hva som er et fornuftig hestehold slik som vi ser det :)

Det som forventes av den som har hest på for ;  børste hesten og sjekke at den har det fint - trimme den  - ri tur / ri bane - leie tur / kjøre vogn  ( følge det opplegget vi har avtalt på forhånd)  , forrytter må skrive noen linjer på en kalender hva ho har gjort med hesten den dagen, og den må måle opp 12 sekker høy , pusse utstyr to ganger  mnd,, møkke ei trillebår med bæsj og rydde pent opp etter seg når ho er ferdig for dagen ;) Det vil være mulig å få starte på stevner og delta på drop-in timer (ekstra timer)

Hvis man ikke kan komme en dag for dere er borte , så si fra i god tid - men dere får ikke pengene tilbake . Men går ikke an å la vær å komme for at man ikke orker en dag ;) Vi følger dem opp - og sørger for at de lærer å ta hensyn til hestens beste og alltid tenke på sikkerhet - både for sin egen og hestens skyld :)

En forrytteravtale varer ca et halvår av gangen for å ha mest mulig forutsigbarhet for oss i forhold til hestene . Prisene oppgitt her gjelder halvårsavtale. Man kan betale for en eller to mnd i slengen om man ikke ønsker og ta alt på en gang. 

Dersom man kan færre mnd kan dere spørre om dette , men da blir det andre priser som gjelder . (mer tid på planlegging for oss) :) 

OBS ! INFO for alle kurs:

Forsikring: Stall Holand har ingen ordinær forsikring på sine elever.
Som i all idrett kan ulykker inntreffe. Det er dyr vi har med å gjøre, ikke roboter.
Vi oppfordrer derfor alle til å ordne egen forsikring.
All ridning skjer på egen risiko. Hvis du er forhindret fra å møte til oppsatt ridetime anses denne desverre som tapt.

Bekledning: Det er påbudt med sikkerhetshjelm. Stall Holand låner ut slike hjelmer. Riktig skotøy er viktig. Skotøyet må ha liten hel. Joggesko er ikke tillatt.
Bruk en tettsittende bukse (ikke for glatt, men helst uten store sømmer) Alle klær skal sitte tett, ikke åpen jakke eller løst skjerf som kan henge seg fast.
For sikkerhets skyld: Bruk hansker og ha langt hår i en flette eller hestehale.

Sist oppdatert: 1. oktober 2021

 

Del på Facebook

NYHETER

Oppstart rideskole uke 5 :)
Les mer

OPPMØTE TIRSDAG 2. februar :)
Les mer

Oppstart rideskole MANDAGER :)
Les mer

Rideskolestart !
Les mer

RIDESKOLE VÅR 2015
Les mer

GODT NYTT ÅR! Rebecca og Stian borte..
Les mer

LOGG INN
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Holm Data
Dedication to improving the inner workings of these rolex replica sale hasn’t meant that the company has abandoned style. Today’s replica watches offer the same styles and materials as their more expensive counterparts, and new styles emerge each season that have helped establish Invicta as a leading rolex replica brand. Invicta’s men’s watches are offered in sporty, causal and dressy styles to suit any mood or occasion. For a sporty replica watches uk that makes a statement, the Russian Diver Quinotaur Quartz Chronograph can’t be beat. Featuring an open face with large, bold numerals, this rolex replica uk benefits from the striking polyurethane strap intertwined with stainless steel accents. The coin edge bevel along the case adds another distinctive feature that gives this breitling replica sale its overall air of stability and masculinity.